Kontakt

Kontaktkiratje nas 24/7

V kolikor na naši strani nisi našel vseh potrebnih informacij za nakup izdelka, te prosimo da si preberš pogosta vprašanja strank. V kolikor tudi to ne bo dovolj nas lahko kontaktiraš preko e-pošte ali telefonske številke.

Naslov

Brodišče 30, 1236 Trzin (OIC)

Delovnik

Pon - Pet / 09:00 - 16.00


Imaš vprašanje ali predlog?
    Pogosta vprašanja

    Vse izdelke lahko v 14. dneh od nakupa vrnete brez kakršnegakoli razloga. V primeru da je izdelek poškodovan, vam ob vračilu izdelka lahko takoj vrnemo kupnino ali zamenjamo za enak nepoškodovan izdelek. * Vse poškodbe izdelkov je potrebno prodajalcu (IFS Trade d.o.o.) prijaviti najkasneje v 14. dneh od prejema izdelka. V kolikor izdelka v roku 14.dni po prejetju ne odprete in prijavite morebitne poškodbe ali napake, Vam reklamacije ne bomo upoštevali.
    Predviden čas dostave za vaše izdelke je 2 delovna dneva (naročila do 11. ure dopoldne so odpremljena isti dan in so v večini primerov dostavljena v naslednjem dnevu). V kolikor imamo povečan obseg dela bo izdelek na vašem naslovu v najkrajšem možnem času. * Čas dostave za ogledala je lahko odvisen od zaloge artikla. V kolikor izdelka ni na zalogi ga bomo odpremili v roku 5 - 7 delovnih dni.